To pan to prowadzi, gówno!

Główny temat.

Moderators: Anonymous, jan, Moderatorzy

Observer
Członek Stowrzyszenia

Post by Observer » Sat Jul 03, 2010 5:41 pm

Mandi wrote: Jeżeli dwie ZAINTERESOWANE osoby twierdzą, że tak było to coś w tym musi być.....
Wstawiłem jedno słowo i proszę o odpowiedz: co w tym jednak JEST.

No i jak już mówiłem -> mamy niezaangażowanych świadków - do sadu! Jak w papierach NIE jest zanotowane ze odpracowały 24 godzinę to niech udowodnia ze Jan miał interes w przypisaniu jednym i niedopisaniu innym... Wierzy w to Pani Mandi (co na pewno kocha dzieci i chce im pomagać kłamstwem?).
nie ma podpisu :)

jan
Administrator

Post by jan » Sat Jul 03, 2010 7:01 pm

//Janie, a żeby aż tak słodko nie było, szczerze uważam, że z pracownicą przegiąłeś. Przynajmniej w tym, że takich rzeczy pracownikom się nie mówi (moim zdaniem) ani w takich okolicznościach, ani w takiej formie.//

Wiem, wiem, mogłem nie być mało delikatny.
Powinienem za takie zachowanie wywalić pracownika na tzw. zbity pysk, nic nie mówiąc.

Każdy człowiek czasem robi głupstwa.
jan urbanik

Moje poglądy nie są jedynie słuszne, są za to moje jedyne.
Nie zależą one od koniunktury, a od stanu mojej świadomości.
Nie piszę wszystkiego, co wiem - piszę to, co uznaję za stosowne.

Mandi
Członek Stowrzyszenia

Post by Mandi » Thu Jul 08, 2010 6:12 pm

Observer wrote:No i raz jescze: nikt tu nie krytykuje Polakow bo sa Polakami a Rosjan bo Rosjanami. Omawiano szczegolny przypadek i probowano wyjasnic DLACZEGO tak sie stalo. Nie potrafilem wytlumaczyc przyczyn opierajac na wiedze o Putinie. Pani moze to wyjasnic? Putin zawinil w sprawie dziewczynek? A moze Janukowycz czy tez Lukaszenka?

Janukowycz to osobna kwestia. A przypadków nie można omawiać nie znając okoliczności, bo tak rodzą się krzywdzące plotki.

Observer wrote:No i jak już mówiłem -> mamy niezaangażowanych świadków - do sadu! Jak w papierach NIE jest zanotowane ze odpracowały 24 godzinę to niech udowodnia ze Jan miał interes w przypisaniu jednym i niedopisaniu innym... Wierzy w to Pani Mandi (co na pewno kocha dzieci i chce im pomagać kłamstwem?).

Świadków jest dwóch - 2 pracownice. A w papierach podobno widnieje (tak mówią świadkowie), że dziewczyna przeparacowała nie 24 h a 28 h!

jan
Administrator

Post by jan » Fri Jul 09, 2010 2:11 am

Mandi,
przestań pleść banialuki. Pracownice jedynie na moje polecenie sprawdziły listy obecności.
I wiedzą na ten temat tyle, co NIC. Ty wiesz jeszcze mniej od nich.

Szanuj swoje słowa!

jan urbanik

Mandi
Członek Stowrzyszenia

Post by Mandi » Tue Jul 13, 2010 5:39 pm

Dobrze, że tylko na pyskówce się skończyło, bo w obecnych czasach dzisiejsza młodzież jest okrutna i za byle, co człowiek może wylądować w szpitalu albo i na cmentarzu.

P.S. Skoro pracownice sprawdziły listy obecności to chyba wiedzą, co tam było napisane.

Post Reply