argumenty, ktòrych Twe oczęta nie chcą wyłapać

Główny temat.

Moderators: Anonymous, jan, Moderatorzy

Post Reply
jan
Administrator

argumenty, ktòrych Twe oczęta nie chcą wyłapać

Post by jan » Sun Jan 03, 2016 6:57 pm

11 godz. ‎Mateusz Kijowski‎ do Komitet Obrony Demokracji
18 godz. ·

Szanowni Państwo!
Komitet Obrony Demokracji nie da się zagłuszyć ani zakneblować. Można nam dokuczać. Można nas podszczypywać. Można na nas szczekać. Można próbować nas podrabiać.
Ale jest jedno, czego nie da się podrobić. To my wszyscy! KODerki i KODerzy! My jesteśmy i będziemy sobą. Ze swoją niezgodą na łamanie prawa i demokracji. I ze swoim przywiązaniem do wolności. Będziemy na Facebooku. Będziemy na youtubie. Będziemy w całym internecie. Ale będziemy też na ulicach!
Naszej dobrej energii, naszego zaangażowania, naszych uśmiechniętych twarzy nie da się podrobić! I naszej rodzącej się nadziei...
Cała Polska dziś się śmieje!
Zaczynamy mieć nadzieję!

Komentarze
Marek Jendraszek
Przeczytałem. I co ? I nic do zaproponowania, pròcz Raju. Trudno, w coś trzeba wierzyć Emotikon smile

Jan Urbanik
//Trudno, w coś trzeba wierzyć :)// - napisał pan Marek Jendraszek.
I uwierzył w Kaczyńskiego, Dudę, Szydło. Ma prawo - nikt mu tu nie podskoczy.

Marek Jendraszek
Janie Urbanik, nie idź tą drogą, nie mòw fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu Emotikon smile wiara nie ma tu nic do rzeczy. Tu chodzi o argumenty, ktòrych Twe oczęta nie chcą wyłapać. Dziś Kaczyński, jutro Iksiński, pojutrze może Urbanik zasiądzie na tronie, ktòż to wie ? Ważne, by szanować się wzajemnie, włącznie z poszanowaniem suwerena. To pisałem, ja Marek Jendraszek. Nie Jarosław, czy Twòj idol Leszek Emotikon smile
jan urbanik

Moje poglądy nie są jedynie słuszne, są za to moje jedyne.
Nie zależą one od koniunktury, a od stanu mojej świadomości.
Nie piszę wszystkiego, co wiem - piszę to, co uznaję za stosowne.

Post Reply