//Z mego profilu na Fb.10 stycznia o 06:50 //
Wywiad z liderem KOD-u i wypowiedzi pod moim adresem (jako KODowicza) dwójki moich znajomych.
1.
(starszy emigrant z USA, który gościł mnie we wrześniu)
"Nie jestem na codzien w Polskiej polityce ale to co obija misie o uszy to jest blisko Liberum Veto,democracja Means Demoas Creato,glosowala wiekszosc,zanim nowa wiekszosc nie zmieni wiekszosci,zamknij pysk i nie inc na ulice bo nazwe cie anarhistom"
2.
(świeża emigrantka z Wielkiej Brytanii)
" Nie bede czytac juz tych komentarzy bo z kodowcami nie ma dyskusji Emotikon wink albo odpowiedzi mijajace sie z pytaniem. Dodam tylko ze nie ma zadnych kodowcow. Sa tylko swiniowce- swinie oderwane od koryta ktore biegaja i krzycza- psa kopniesz to szczeka, tylko tyle moze- i nie byloby zadnego kodu i manifestacji jesli PO zostaloby przy wladzy, i odwrotnie niz pis nie robiloby nic, a wrecz szkodzilo Polsce, jak to mialo w zwyczaju. A reszta szarych ludzi to oglupione ludziki biegajace za " ludzmi telewizji". Mam nadzieje ze sprawiedliwosci w ogole stanie sie zadosc i zdrajcy jak tusk i reszta bandy trafi za kratki za zdrade kraju." - autentyczne, pisane do mnie
Nie ma żartów - Mateusz Kijowski
05 stycznia 2016. Gościem Elizy Michalik był Mateusz Kijowski.
Od: SuperStacja.tv
kodowce - świniowce - to pod moim adresem
Moderators: Anonymous, jan, Moderatorzy
kodowce - świniowce - to pod moim adresem
jan urbanik
Moje poglądy nie są jedynie słuszne, są za to moje jedyne.
Nie zależą one od koniunktury, a od stanu mojej świadomości.
Nie piszę wszystkiego, co wiem - piszę to, co uznaję za stosowne.
Moje poglądy nie są jedynie słuszne, są za to moje jedyne.
Nie zależą one od koniunktury, a od stanu mojej świadomości.
Nie piszę wszystkiego, co wiem - piszę to, co uznaję za stosowne.