Ponad połowa dorosłych Polaków nie potępia wprowadzenia stanu wojennego przez generała Jaruzelskiego.
Media w rękach "pogromców komuny" starają się go zohydzić. Ta goebelsjada ogłupia coraz szersze kręgi młodego pokolenia.
Herosi-kombatanci stanu wojennego i "internatów" udają bohaterów i męczenników.
Jeśli porównać ich krzywdy czy heroizmy z więźniami kacetów czy katowni bezpieki, widać ich miałkość i gówniarzowatość.
Indywidualne tragedie nie przeczą regule.
goebelsjada ogłupia coraz szersze kręgi
Moderators: Anonymous, jan, Moderatorzy
goebelsjada ogłupia coraz szersze kręgi
jan urbanik
Moje poglądy nie są jedynie słuszne, są za to moje jedyne.
Nie zależą one od koniunktury, a od stanu mojej świadomości.
Nie piszę wszystkiego, co wiem - piszę to, co uznaję za stosowne.
Moje poglądy nie są jedynie słuszne, są za to moje jedyne.
Nie zależą one od koniunktury, a od stanu mojej świadomości.
Nie piszę wszystkiego, co wiem - piszę to, co uznaję za stosowne.
Re: goebelsjada ogłupia coraz szersze kręgi
BARDZO WAŻNE UWAGI !!!
1/ "Ponad połowa dorosłych dzisiaj Polaków" nie istniała wtedy na świecie i ogłupiona komunistyczną propogandą chwali tyrana Jaruzelskiego, który jest super podłym człowiekiem na dowód tego, jest choćby to, że udaje, że przeprasza po raz kolejny , ale po raz kolejny stwierdza, że dzisiaj zrobiłbym to samo!
2/ "Katownie bezpieki" przecież istniały za komuny! Ich najbardziej popisowy czyn to wyrafinowane morderstwo Popiełuszki!
1/ "Ponad połowa dorosłych dzisiaj Polaków" nie istniała wtedy na świecie i ogłupiona komunistyczną propogandą chwali tyrana Jaruzelskiego, który jest super podłym człowiekiem na dowód tego, jest choćby to, że udaje, że przeprasza po raz kolejny , ale po raz kolejny stwierdza, że dzisiaj zrobiłbym to samo!
2/ "Katownie bezpieki" przecież istniały za komuny! Ich najbardziej popisowy czyn to wyrafinowane morderstwo Popiełuszki!