My i nasze państwo - wart Pac Pałaca...

Główny temat.

Moderators: Anonymous, jan, Moderatorzy

jan
Administrator

Re: My i nasze państwo - wart Pac Pałaca...

Post by jan » Sun Sep 09, 2012 8:34 am

//Twoja znajomość psychiki Jarosława powala, może powinieneś zająć się zawodowo badaniem polityków,
tam z pewnością zajęcia by Ci nie brakło:)// - napisał Maras.

Jarosław Prezes Kaczyński jest osobą publiczną od wielu lat,
miałem wiele czasu, by obserwować jego słowa i skutki jego poczynań.
Zakwalifikowałem go do LAMUSA. Jego polityczne metody, niektórzy jego pretorianie - budzą zgrozę.

//Tusk może nie zmężniał pod brzemieniem władzy ale na pewno spęczniał wiadomo od czego, nie ma jak w rodzinie... by żyło sie lepiej.//- napisał Adam.

Być premierem, a być premierem w Polsce - to bardzo paskudna i odpowiedzialna robota.
Premierzy powinni być godziwie wynagradzani. Tusk nie jest bogiem, ani nawet aniołem,
ale te zwroty pod jego adresem są owocem ZAWIŚCI zawistników lub potwarzą konkurencji.
jan urbanik

Moje poglądy nie są jedynie słuszne, są za to moje jedyne.
Nie zależą one od koniunktury, a od stanu mojej świadomości.
Nie piszę wszystkiego, co wiem - piszę to, co uznaję za stosowne.

Maras
Członek Stowrzyszenia

Re: My i nasze państwo - wart Pac Pałaca...

Post by Maras » Sun Sep 09, 2012 9:50 am

"Być premierem, a być premierem w Polsce - to bardzo paskudna i odpowiedzialna robota.
Premierzy powinni być godziwie wynagradzani. Tusk nie jest bogiem, ani nawet aniołem,
ale te zwroty pod jego adresem są owocem ZAWIŚCI zawistników lub potwarzą konkurencji."..........................Donalda nie wolno krytykować, jeśli się Go krytykuje, to jest zawiść i potwarz:) Jarosław vel Jaluś jest od tego by obrywać po głowie, w końcu tyle lat przeszkadza w rządzeniu, w dodatku czepia się komuszków-kłamczuszków. Jego trzeba i powinno się rozliczać.
Pan Graś jest rzecznikiem mojego rządu, rzecznikiem mojego premiera. Dlaczego nie przeszkadza Ci, że pilnuje domu Niemca, w dodatku za darmo? Wiem, wiem, jestem zawistnikiem, czepiam się, sam bym chciał taką fuchę:)Jaki pan, taki kram. Premierem nie jest się za karę, jak ktoś sobie nie radzi, powinien zmienić zawód, jak słusznie ktoś na forum zauważył. Że kraj zadłużony po uszy? Co tam, jakoś to będzie. Oby Mroczek nie wystąpił przeciwko Mroczkowi:)

Post Reply