Wałęsa

Główny temat.

Moderators: Anonymous, jan, Moderatorzy

Post Reply
jan
Administrator

Wałęsa

Post by jan » Wed Sep 03, 2008 5:25 pm

Wałęsa Lech – autentyczny trybun ludowy, sztandar Solidarności,
żadna gwiazda go nie jest w stanie zaćmić ani przyćmić.
Ludzie mądrzy szanują TAMTEGO Wałęsę.

Jego przeszłości, chłopaka po zawodówce, żołnierza WSW, elektryka w stoczni - nie czepiam się.
Tych, którzy próbują go kompromitować, nie szanuję.

Wałęsa jako prezydent był nieporozumieniem,
Teraz, ścigany i opluwany, zachowuje się jak błazen.

W interesie Polski jest OBRAZ GODNEGO WAŁĘSY,
w interesie Polski jest SPRZYJANIE GODNOŚCI WAŁĘSY.

jan urbanik

piker
Forumowicz

Post by piker » Tue Sep 09, 2008 8:25 am

Z wielkiego bohatera pozostał błazen i ja nie zamierzam tego ukrywać tylko się śmiać.

Żaden to interes Polski. Przywódcy innych krajów to nie są idioci i też widzą kim jest Wałęsa.
Co do przeszłości tego pana nie mam do końca wyrobionego zdania. Poprostu słucham tego co mówią. Sposób w jaki potraktował Walentynowicz za prezydentury, nie dostała od niego orderu, uważam za skandaliczny

Observer
Członek Stowrzyszenia

Post by Observer » Tue Sep 09, 2008 5:54 pm

piker wrote:Z wielkiego bohatera pozostał błazen i ja nie zamierzam tego ukrywać tylko się śmiać.

Żaden to interes Polski. Przywódcy innych krajów to nie są idioci i też widzą kim jest Wałęsa.
Co do przeszłości tego pana nie mam do końca wyrobionego zdania. Poprostu słucham tego co mówią. Sposób w jaki potraktował Walentynowicz za prezydentury, nie dostała od niego orderu, uważam za skandaliczny

Musze powiedziec Szanownemu Pikerowi, ze Prewodcy innych Krajow WIEDZA kim jest Walesa (ciekawie ze nie interesyje sie co mowia LUDZIE w innych Krajach :) ) Tez wiedza, a kto sa Ci co ich opluwaja NIE wiedza i sie dziwia, co Ci Polacy znow sami z soba ladu nie moga dac. jakby Pan wiedzial ile razy musialem tlumaczyc o co tu chodzi ... A jakie mieli twarze po zrozumieniu...

Niech lepiej Pan wypowiada sie o Walesie jedynie w Polsce :) i nie zaczyna tego tematu w innych Krajach. Tu mniej nawiedzonych (przynajmniej w tym temacie ;) ). W koncu to sa Polskie sprawy. Kogo poza granicami obchodzi kto kogo zdrajcem nazwal..
nie ma podpisu :)

Post Reply