PiSiaczka Jadwiga Wiśniewska (w tvp info),
głupstwo i warcholstwo swego kaczego i rydzykowego towarzystwa przed prezydenckim pałacem
zwala na barki Prezydenta Polski.
Prezydent odpowiada za PAŃSTWO, a nie za pałacowe podwórko,
na którym nawiedzeni szaleńcy urządzają żałosny polityczny cyrk.
Takie sprawy winna rozwiązywać administracja pałacu i służby porządkowe.
Polityczny trup - Jarosław Kaczyński i jego paczka, chcą na rzeczywistym trupie swego brata, byłego prezydenta,
reanimować swoją nieodpowiedzialną partyjkę i utrzymać przy parlamentarnym korytku swych pretorian.
Żyję nadzieją, że społeczeństwo, jego większość,
nie ma wiele wspólnego z kaczymi interesami i że oszczędzimy sobie wstydu rządów Kaczyńskiego, Ziobry, Kępy...
sprawa dla pałacowej administracji
Moderators: Anonymous, jan, Moderatorzy
sprawa dla pałacowej administracji
jan urbanik
Moje poglądy nie są jedynie słuszne, są za to moje jedyne.
Nie zależą one od koniunktury, a od stanu mojej świadomości.
Nie piszę wszystkiego, co wiem - piszę to, co uznaję za stosowne.
Moje poglądy nie są jedynie słuszne, są za to moje jedyne.
Nie zależą one od koniunktury, a od stanu mojej świadomości.
Nie piszę wszystkiego, co wiem - piszę to, co uznaję za stosowne.
Re: sprawa dla pałacowej administracji
jan wrote:Polityczny trup - Jarosław Kaczyński i jego paczka, chcą na rzeczywistym trupie swego brata, byłego prezydenta,
reanimować swoją nieodpowiedzialną partyjkę i utrzymać przy parlamentarnym korytku swych pretorian.
Żyję nadzieją, że społeczeństwo, jego większość,
nie ma wiele wspólnego z kaczymi interesami i że oszczędzimy sobie wstydu rządów Kaczyńskiego, Ziobry, Kępy...
Jest o wiele gorzej... Lekarze wypowiadający się w TV stwierdzili, że Jaruś do końca życia będzie się mścił (tak, tak, dobrze napisałam) za utratę swojej połówki. Zresztą inni politycy i dziennikarze też dostrzegają, że jest on rozgoryczony tą bolesną stratą. Chorzy ludzie nie powinni być w polityce. Kaczyński powinien się wycofać.