W ROSJI wczoraj był Dzień Ofiar Represji Politycznych

Główny temat.

Moderators: Anonymous, jan, Moderatorzy

Post Reply
drhumor
Członek Stowrzyszenia

W ROSJI wczoraj był Dzień Ofiar Represji Politycznych

Post by drhumor » Mon Oct 31, 2011 2:36 am

Nasi bossowie chronią przestępców komunistycznych, a NIEKTÓRZY Z NICH SĄ NAWET W PARLAMENCIE

Rosja obchodzi ten dzień oficjalnie już od 20 lat – od 1991 roku. Prezydent Dmitrij Miedwiediew jednoznacznie potępił represje stalinowskie przekonany, że pamięć o tej tragedii narodowej jest święta! „Nic nie może być stawiane ponad wartość życia ludzkiego!” Przywódca państwa przypomniał, że w latach represji stalinowskich zginęły miliony obywateli kraju. Dokładna liczba osób poddanych represjom do dziś jest nieznana. Rehabilitację ofiar represji politycznych rozpoczęto w Związku Radzieckim w 1954 roku.

U nas nie zginęły miliony, ale tysiące! Represjonowanych były setki tysięcy!

Mnie powinno się rehabilitować, ale już kiedyś kancelaria Lecha Kaczyńskiego odpowiedziała mnie: „Takie były czasy!”

Teraz rządzą PRZEWYCHOWANI, czyli ci, co paktowali z komunistami i dlatego dyktator, ostatni - szef komunizmu gen. Jaruzelski, nie ukarany - w spokoju czeka na naturalny akt zejścia („złośliwie chyba utrudniany przez lekarzy”), a ja dzięki niemu mam w papierach dwie nieuleczalne choroby psychiczne (przez 14 lat taki bezprawny dokument podpisywało, aż 7 wojskowych komisji lekarskich – 20 lekarzy!) Więc ja na Komorowskiego tym bardziej nie mam, co liczyć w dodatku, że zanim został zastępcą ministra obrony narodowej, to rozmowę z nim przeprowadził Jaruzelski!

Franciszek Krzysiak – dysydent za komuny i dzś!

Post Reply